zaterdag 1 september 2012

Track!

Track deed ons deze zomer delen van Gent ontdekken waar we nog nooit geweest waren. Raar, omdat ik dacht als architectuurstudent Gent ondertussen van buiten te kennen. Klopt dus, maar blijkbaar niet van binnen.

 
Het interessante aan het concept van deze kunsthappening zijn jammer genoeg misschien niet de werken op zich, veel moeite voor weinig kwaliteit, maar is de eigenlijke confrontatie met enkele wijken. Een van de banaalste werken deed me het meest. Een buurt waar we nooit zouden komen, maar door dit werk, door deze happening zaten we in de zon op een pleintje, tussen de 'plaatselijke locals' te genieten van de zon en de rust met het industrieel erfgoed als achtergrond. Een mooi moment.


Kaartje en meer foto's na de klik op 'meer lezen'


Onze wandeling met een deel van de werken. Echt duidelijk is het allemaal niet, maar we laten het gewoon op ons af komen. Niet alle foto's hebben onmiddellijk met TRACK! te maken, maar zijn op z'n minst even interessant als de tentoongestelde werken.

Beoordeling GGGGG

Fikse wandeling, heel wat cultuur, veel confrontatie, je eigen een paar keer tegen komen, lekker weer, smakelijk eten, gezellige compagnie, niks om nog minder dan vijf Groosmannekes te krijgen.
Blijft bij: de kanne sangria en de wijn die naar de 'bieste' smaakte (toetsen van leer en tabak)

voor de duidelijkheid de kanne:


en de bieste:

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

beoordeling

afstanden